Mijn lieve volgers

maandag 28 mei 2012

Met de voetjes in het water

Bij De Creatieve Zebra gaat vandaag weer een nieuwe challenge in. Deze keer dien je een kaart te maken aan de hand van een schets.

En dit is mijn uitvoering van de schets.


De basis voor de kaart is witte cardstock en dat heb ik gecombineerd met gele cardstock en papier van de Action.

Verder heb ik de kaart versierd met lint, bloemetjes (de grote bloemen komen van Doe@ding en de kleintjes heb ik gekocht op een beurs) en 3 schoenveterclipjes, deze komen van een oude schoen van mijn zoontje. Lekker recyclen. ;) Het stempeltje komt van de Action.


Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Ink: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Worn Lipstick, Evergreen Bough, Broken China, Peeled Paint en Wild Honey.

Ik kijk weer uit naar jullie reactie's. Nog een hele fijne zomerse tweede Pinksterdag.

Veel liefs,

maandag 14 mei 2012

Happy birthday

Vandaag start een nieuwe challenge bij De Creatieve Zebra, nl Alles mag - Anything goes. Het challengeblog is helemaal vernieuwd, dus kom gezellig een kijkje nemen en doe lekker mee met de challenge.

Voor de challenge heb ik deze voorbeeldkaart gemaakt.


Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit heb ik gecombineerd met kraft papier en papier van g.c.d studios. De randjes heb ik gesponst met Vintage Photo. Verder heb ik de kaart nog versierd met witte bloemetjes, die ik ook heb gesponst met Vintage Photo. En achter de bloemetjes zitten 2 takjes, die komen van Martha Stewart - Branch. Ik heb nog een labeltje gemaakt met daarop het tekstje Happy Birthday. Dit tekststempeltje komt van de Action. En verder heb ik nog pareltjes gemaakt met mijn perlenpen.


Hier nog even een close-up van Tilda. Ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren Distress Ink: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Worn Lipstick, Broken China, Festive Berries, Peeled Paint en Pumice Stone.



Gezellig dat je langskwam en bedankt voor je reactie, die lees ik altijd met erg veel plezier.

Veel liefs,

zaterdag 12 mei 2012

Candy's gewonnen

Hier even een klein berichtje van mij.

Bij zowel Tineke als bij Sandra kon je een candy winnen. Ik heb hieraan meegedaan en tot mijn vreugde heb ik ze allebei gewonnen. Zo leuk!!!

Bij Tineke won ik 3 Magnolia-stempels en bij Sandra 1 Magnolia-ministempel.

Dit zijn ze. Zijn ze niet schattig?



Lieve Tineke en Sandra, nogmaals heel erg bedankt voor deze leuke stempels, ik ben er super blij mee.

Veel liefs,